Kézilabda

2015.10.24. 17:50

A Bíró (Blanka) döntötte el a meccset

A Fehérvár KC együttese a Vác csapatát fogadta a bajnoki szünet után.

Káldor András

Fehérvár KC–Vác 23:28 (10:14).

Székesfehérvár, 600 néző, vezette: Bócz, Niedermann.

Fehérvár KC: Herr O. – KAZAI 4, Bandalier 6, Tápai 3(3), Mayer 2, Hajduch 3, Csáki 3, csere: SIPEKI (kapus), Herr A. 1, Emberovics 1, Horváth B., Májer, vezetőedző: Bakó Botond.

Vác: BÍRÓ – Pelczéder 2, BASIC 4, LISCEVIC 5, Vukcevic 2, Soós 3, JOVETIC 7, csere: Farkas 2, Gregorc, Hámori 1, Szondi 1, Helembai 1, vezetőedző: Uros Bregar.

Jól kezdődött, rosszul folytatódott a mérkőzés a hazaiak szempontjából. Mert: Kazai vezető találatára négy vendégválasz érkezett, majd tovább növelte előnyét a Duna-parti alakulat. Ugyanis a váciak egy sebességi fokozattal gyorsabban kézilabdáztak, jól lőttek, jól játszották ki a lehetőségeiket, így szélről, középről, beállóból is betaláltak.

Ezzel szeben a házigazdák ötlettelenebbül támadtak, távoli lövéseiket pedig Bíró rendre kimosolyogta a kapuból az első játékrészben.

A folytatásban volt 10 perc, amikor feljavult a fehérváriak védekezése, Sipeki is jól tettte a dolgát, feljöttek 2 gólra, de ezzel el is lőtték a puskaporukat. A Vác csapata lényegesen jobban teljesített, összeszedettebb volt, és megérdemelten győzött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!