Kultúra

2011.01.19. 18:19

Gyenge vagyok, a Fészek Színháztól

FMH - Apa, anya, kislány. Három élet, három sors. Őszinte önvallomások a budapesti Fészek Színház Gyenge vagyok című új drámájában.

Szabó Zoltán

Az egyfelvonásos darabot  január 21-én, pénteken 19 órakor mutatja be a Cziczó Attila által vezetett Fészek Színház. A Gyenge vagyok írója és rendezője is Cziczó.  A darab apa, anya, kislány  története. Három élet, három sors, három évszak, három kép.   Megoldás azonban csak egy van.  A dráma kegyetlen,  őszinte (ön)vallomás  érzelmekről,  családról,  szeretetről, gyűlöletről, bosszúról.  Valóság és illúziók csatájáról.  Igazi  magánéleti háború ez, a kérdés pedig az, hogy lesz-e itt valaha béke? Dráma három  emberről, az őrültről,  az ösztönlényről és a betolakodóról. A másfél órás  küzdelem  végére aztán ki kell derülnie annak  is, hogy ki a  gyenge...
A szereplők: Lilit Miklós Zsófia alakítja,  Martina szerepében  Andai Katit  láthatják a nézők, Miklóst Stubnya Béla  játssza.  A díszlet Jendrics Anikó munkája, a jelmezeket  ugyancsak ő tervezte,  a színpadmester  Horváth Máté.  A  darabot január 23-án és 31-én, illetve február 5-én, 21-én és 26-án játsszák.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!