Mezőföld

2009.08.13. 02:29

Van egy csapat!

Cece - Kell egy csapat! Van egy csapat! A társastáncosok a falu életében aktívan részt vesznek, és méltó módon öregbítik hírnevét.

V. Varga József

A társastánc tábort augusztus elején rendezték meg a kézműves házban - tájékoztatta lapunkat Kiss Ágnes. Az ifjak az általános iskola tanulói, akik már október óta ismerkedtek a tánc rejtelmeivel. Már két alkalommal is számot adtak tudásukról, s a sikernek köszönhetően szervezték a mostani tábort is, ahol még többet és még alaposabban foglalkozhattak a táncokkal. Természetesen a pihenés és a szórakozás is belefért idejükbe. A gyerekek sokat játszottak, és fürödtek a vajtai strandon. A tábori estéken számosan megnézték őket, s persze mindenki táncolhatott kedve szerint, sőt megtanulhatták a salsa és a rocki alaplépéseit is. A tánctanulás mellett hangsúlyt fektettek a szervezők arra is, hogy színvonalas műsort állítsanak össze a lelkes csapatnak a hét végén megrendezendő vajtai Strandfesztiválra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!