Nem finomkodott

2 órája

Hosszú Katinka szerint Milák edzője hatalmas hibát követett el (videó)

A klasszis úszó szerint akár hátrányos helyzetbe is kerülhet az olimpián Milák Kristóf. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkát és a kétszeres paralimpiai bajnok Pásztory Dórát Milák Kristóffal kapcsolatban kérdezték az Eurosport Bonjour Paris című elemzőműsorában.

MW

Hosszú Katinka úszó

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Havran Zoltán

Hosszú Katinka megvédte Milák Kristófot, akit szerinte rossz helyzetbe hozott az edzője azzal, hogy nyilvánosan beszélt az edzettségi állapotáról. A háromszoros olimpiai bajnok nyíltan kijelentette, hogy Milák edzője hatalmas hibát követett el azzal, hogy elmondta a világnak, hogy a sportoló nincs jó formában – írja a Mandiner.

„Milák edzője hatalmas hibát követett el azzal, hogy elmondta a világnak, nincs jó formában – szögezte le az elején a klasszis úszó. – Ezzel olyan helyzetbe hozta Kristófot, ami nem előnyös az olimpia előtt, és a riválisok szempontjából sem az.”

Hosszú Katinka és a kétszeres paralimpiai bajnok Pásztory Dóra egyetértettek abban, hogy ilyenkor védeni kellene a sportolót, hogy megtalálja az örömöt az úszásban.

Ha Kristófnak arra van szüksége, hogy ne kommunikáljon senkivel, akkor az érthető. Ugyanakkor a körülötte lévőknek ebben segíteniük kell őt. David Popovici sem nagyon adott interjúkat. Nagyon nehéz helyzetben vannak

– mondta el a véleményét Hosszú Katinka.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!