Elképesztő felvételek

2 órája

Az elbambuló operatőr a futók között találta magát, majdnem baleset lett belőle (videó)

Nem sok hiányzott a boruláshoz, majdnem katasztrófát okozott egy elmélázó tévés az olimpián.

MW

Illusztráció

Forrás: AFP

Fotó: Jewel Samad

Elképesztő felvétel született a párizsi olimpián, egész pontosan egy atlétikai szám alatt. A videón az látható, hogy a versenyzők épp vennék be a kanyart, amikor egy elmélázó tévés az eszközeivel együtt szépen fogja magát, és besétál egyenesen a versenyzők útvonalába – vette észre a Mandiner

Szerencsére az atlétáknak volt annyi lélekjelenlétük, hogy kikerüljék a bambuló tévést, mindenesetre így is emlékezetes maradt az eset:

Eszméletlen állapotban vitték el a 3000 méteres akadályfutás világcsúcstartóját

Eszméletlen állapotban vitték le hordágyon a pályáról tegnap éjjel a párizsi olimpián az atlétikai versenyeken a férfi 3000 méteres akadályfutás döntőjében bukott Lamecha Girmát, a szám etióp világcsúcstartóját. Az elődöntős futamát simán nyerte meg, nagy esélyesnek számított abban a számban, amelyet el-Bakkali végül 8:06,05 perces idővel nyert meg. Girma három akadállyal a vége előtt esett el, a második helyen futva ugrott fel a vesztét okozó akadályra, el-Bakkali pedig mögötte volt.

Lamecha Girmát eszméletlen állapotban vitték le hordágyon a pályáról – tudta meg a Magyar Nemzet

Ma délelőtt már olyan fotók jelentek meg róla a kórházból, amelyen azt láthatjuk, hogy jobban van, de azt nem mondhatjuk, hogy jól is van…

Forrás: X

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában