Rendőrségi

2015.10.08. 07:42

Kerékpárlopás és rosszullét miatt intézkedtek a rendőrök Fejér megyében

Fejér megyei rendőrségi hírek az elmúlt 24 órából.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságon lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 47 éves férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. október 7-én este egy Székesfehérvár, Fórum téren található kerékpártárolóból a lakat levágását követően próbált meg eltulajdonítani egy kerékpárt. A rendőrök E. Tamás helyi lakost cselekménye közben tetten érték, elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók - szabadlábon hagyása mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

A körzeti megbízottak Gárdonyban figyeltek fel 2015. október 7-én délelőtt egy budaörsi lakosra, aki a fűben feküdt, láthatóan rosszullét miatt. A rendőrök megállapították a segítségre szoruló férfi személyazonosságát és biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak hozzá. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai az idős személyt további ellátása érdekében kórházba szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!