SÉTA

2012.01.28. 08:58

Idén is népszerű volt iskolánk vetélkedője

Az elmúlt évek hagyományait folytatva városi környezetvédelmi vetélkedőre hívta a város középiskoláit a Rosti Pál Gimnázium Általános és Szakközépiskola. A közkedvelt verseny címe imígyen szólt: 7 milliárd...

Fejér Megyei Hírlap

A Rosti környezetvédelmi vetélkedője idén a túlnépesedést, és annak globális problémáit helyezte fókuszpontba. Az iskola klubhelyisége zsúfolásig megtelt fiatalokkal  örültünk, hogy ilyen sokan tartották fontosnak a részvételt. Móri, székesfehérvári és dunaújvárosi diákok mérettették meg magukat. Összesen 15 csapat vett részt az izgalmas, vidám hangulatú versenyen. A zsűri elnöke Éberhardt Béla nyugállományú erdőmérnök volt, aki A mi fáink címmel  Szendrődi Tibor kertészmérnökkel közösen   adott ki környezetvédelmi témájú könyvet.
A jó hangulatú vetélkedő  győztese a dunaújvárosi Széchenyi gimnázium fiúcsapata lett. Második helyen a székesfehérvári Bugát Pál szakközépiskola csapata végzett, a dobogó harmadik helyét pedig a helyi Széchenyi leány csapata érdemelte ki.

Balogh Edit
Rosti Pál gimnázium,
Dunaújváros

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!