Sport

2010.09.23. 02:28

Válogatottakkal teli Ferencvárost vertek

Székesfehérvár - A jégkorong Mol Ligában a nyáron megerősített Ferencvárost győzte le kedden a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata.

Bobory Balázs

A fehérvári farm már többször bebizonyította ebben a szezonban, hogy hazai jégen még a legjobbakra is veszélyes lehet. A szűk EBEL-keretből ezúttal Orbán, Maklári, Bálizs, Benk, Fodor, Hegyi II és Nagy G. játszott vissza. A Sapa - Bálizs - Ondrejcik, Hegyi II Á. (1), Fodor Sz. (2), Nagy G. 1 (1), Benk - Orbán, Erdélyi, Hajós, Tóth A. (1), Kiss D. 1 - Maklári 1, Varga A., Horváth D., Németh Á., Pilcsik - Ozsváth, Meretei M., Reiter, Farkas T., Szabó A. - már az első harmadban is vezethetett volna, de a remekül védő Lindström ekkor még megmentette a Fradit a bekapott góltól. Nem úgy a második játékrészben: a sokat, intenzíven korcsolyázó fehérváriak tetemes előnyre tettek szert az utolsó periódus előtt. A záró 20 percre az FTC minden mindegy alapon tört előre, de csak egyszer tudtak túljárni Borbás révén Bálizs eszén, nyert a farmcsapat 3-1 (0-0, 3-0, 0-1) arányban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!