Sport

2013.09.26. 14:55

Érsekújváron táncoltak a Felicita párosai

A Világtáncfesztiválon való sikeres szereplésük után, a Felicita KTSE párosa, Mózer Adrián és Szalai Anna, klubtársaikkal együtt a felvidéki Érsekújváron szerepeltek.

Matók János

A szeptember közepén megrendezett Világtáncfesztiválon való sikeres szereplésük után (a D junior II standard kategóriában, a 17 résztvevő párból a 7. helyen zártak a döntőben, a D junior II latin kategóriában, a 11 párból a dobogó 3. fokára állhattak a fiatal fehérvári táncosok), szeptember 21-én, szombaton Mózer Adrián és Szalai Anna, a Felicita KTSE igazolt versenyzői, a 4. közös versenyükön a Felvidéken, Érsekújváron megnyerték a D junior II-es standard és latin kategóriát, így 2 gyönyörű kupával térhettek haza. A szombati napon még, a szintén felicitás Hadlaczki Gergely és Ferenczi Anikó páros a B felnőtt latinban a 8. helyen végzett a 12 párból, nem sokkal lecsúszva a döntőről. A B felnőtt standard táncban, a 16 párból végül a középdöntőben végeztek, a 10. helyen..

Szalai Anna és Mózer Adrián sikeresen szerepeltek a fesztiválon (Fotó: Felicita KTSE)

Vasárnap is voltak résztvevő párosai a székesfehérvári Felicita Kulturális és Tánc-Sport Egyesületnek. Akkor a Ficza Kristóf, Várszegi Viktória páros a D felnőtt latin kategóriában a 2. helyen végzett, a Miliás Gábor, Szemeti Dóra egység pedig a kategória végső győztesei lettek, teljesen megérdemelten. A másik versenyszámban, a D felnőtt standard kategóriában Gábor és Dóra sajnos lecsúszott a 2. helyre, pedig az első három tánc után még az első helyen álltak, de aztán a negyedik tánc eredménye alapján, a zsűri döntése értelmében az így is nagyon értékes második helyen zártak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!