Székesfehérvár

2014.10.05. 15:35

A revolúció evolúciója

Székesfehérvár - Nem csak premier volt a Vörösmarty Színházban szombaton, hanem bemutatták a teátrum vadonatúj finomságát, a Vörösmarty tortát is.

Szabó Zoltán

Mégpedig a 3:1 a szerelem javára című előadás szünetében, a kávézóban, ahol a finomság ezentúl kizárólag itt - megkóstolható. Závodszky Noémi és Keller János színművészek, a társulat tagjai jelentették be a nagy hírt, és azt, hogy a torta készítője Damniczki Balázs fehérvári mestercukrász, az ország idei, Somlói revolúció nevű tortájának készítője.

Ő maga elmondta, hogy az új mű annyiban különbözik a nyertes tortától, hogy tésztája gluténmentes. Az ét-, illetve a fehércsokoládés réteg viszont olyan, mint a forradalmi tortában, azaz a Vörösmarty Színház piros, fehér, fekete színeit viselő édesség a akár a revolúció evolúciójának is tekinthető. Van benne még pikáns ízt adó ribizli is, és tanúsíthatom, a színházi torta nyerő, nagyon finom.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!