Belföld

2009.11.19. 17:38

A megvert roma fiú kitálal

FMH - Nem rendőrök verték meg a zalabéri Lakatos Lajost, ezért a hétfőn bántalmazott 17 éves fiú ügye a nyomozó ügyészségről átkerül a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra.

feol.hu

Dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség sajtóreferense csütörtökön arról tájékoztatta lapunkat: bebizonyosodott, hogy az elkövetők nem rendőrök, jelentkezett ugyanis az a férfi, aki másodmagával leszállította Lakatos Lajost a Zalaegerszegről Zalabérbe tartó buszjáratról hétfőn délután. Az esetről szerdán számoltunk be, s akkor még - a sértett elmondása alapján - fennállt annak lehetősége, hogy civil ruhás rendőrök kényszerítették autójukba a fiút.

Információink szerint a járatot Pókaszepetknél megállító két férfi annak a fiúnak az apja és a testvére, akivel dulakodásba keveredett Lakatos Lajos az egerszegi buszpályaudvaron. Úgy tudjuk, azért akartak elégtételt venni rajta, mert ő a verekedés hevében családtagjuknak kiütötte a fogát.

Zalaegerszegen találkoztunk csütörtökön Lakatos Lajossal és apjával, idősebb Lakatos Lajossal. Arra kértük a megyeszékhelyen középiskolába járó fiút, mondja el, mi történt hétfőn délután, egyáltalán, hogyan kezdődött a balhé.

A történetet ide kattintva olvashatják a Zalai Hírlap honlapján!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!