Belföld

2010.02.07. 17:42

Jobbik: Radikális változást a magyar ügyekért!

Székesfehérvár - Zsúfolásig megtelt vasárnap a Régió Háza a Jobbik választási rendezvényén. Morvai Krisztina mellett ott voltak a helyi képviselő-jelöltek is.

feol.hu

A lakossági fórum előtt  az esemény főszereplői a sajtó munkatársainak összegezték céljaikat.      Morvai Krisztina, a Jobbik államfőjelöltje gazdasági és emberi jogi krízishelyzetről beszélt, illetve a neoliberális terror elleni fellépés szükségességét hangsúlyozta. Fontosnak nevezte a magyar föld megtartása mellett, hogy ne jöhessen be az országba rossz minőségű élelmiszer,  magyar vállalkozók kapják a támogatást a multinacionális cégek helyett, s biztosítani kell a munkavállalók jogait: erre elsősorban a multiknál van szükség.
Morvai  a nemzeti önrendelkezés programjának nevezte a Jobbik választási programját, amelyre Gaudi-Nagy Tamás jogvédő, fővárosi jelölt  azt mondta: az egyetlen választási program.  Törekvéseik  legfőbb eleme a rend és az  igazságosság, amely újra egyesíti a nemzetet és összekapcsolja az embereket.
A Jobbik nem csak beszélni tud ezekről a problémákról, hanem tenni is képes a radikális változás érdekében  hangzott el. A jobbikos jelöltek úgy gondolják, a soron következő választás nem lesz más, mint népszavazás az elmúlt húsz esztendőről.
Kérdésre válaszolva Morvai Krisztina  kijelentette, győzni akarnak, az országot járva úgy érzik, az emberek változást szeretnének. Gál Péter Pál  aki Kummer Ákos mellett  székesfehérvári országgyűlési-képviselőjelölt hozzáfűzte: a Jobbik nem keres szövetségest, hanem saját programja, a magyar nemzet ügye  mentén politizál.  Ezután aláírásukkal  csatlakoztak ahhoz  a petícióhoz, amely a politikai foglyok szabadon bocsátásáért és a magyarok szabadságjogaiért íródott, s amit felolvastak az eseményen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!