Belföld

2010.04.21. 04:42

Tényleges megoldás

Székesfehérvár - A Jobbik az első fordulóban újfent bebizonyította, nem elveszett szavazat a listán a képviselőjelöltre leadott voks, mondja Kummer Ákos.

Tihanyi Tamás

 - Végérvényesen megkerülhetetlen politikai tényezővé váltunk, és be fogjuk bizonyítani, hogy a Jobbik az egyetlen erő, amely tényleges megoldást kínál Magyarország problémáira - jelentette ki Kummer Ákos (Jobbik).  - Ahhoz, hogy a választóinknak tett ígéreteinknek, a programunknak minél hatékonyabban érvényt tudjunk szerezni, szükség van erős országgyűlési frakcióra, olyan képviselőcsoportra, amely súlyánál fogva minél nagyobb hangsúllyal és tekintéllyel tudja a nemzet érdekében befolyásolni a parlamenti döntéshozatalt. Ahhoz, hogy ebben a folyamatban Fehérvár is hozzá méltó erővel vehessen részt, szükség van arra, hogy jobbikos képviselője legyen a városnak. Erre most hatalmas esélyt kaptunk azzal, hogy a második fordulóban is részt vehetek. Amennyiben a választók bizalmából mandátumhoz jutok - fehérvári lokálpatriótaként -, minden erőmmel azon leszek, hogy a város visszanyerje méltó, de a szocialista ország- és városvezetés regnálása során sajnos elvesztett vezető szerepét az ország gazdasági, kulturális életében. Ehhez kérem a tisztelt választók segítségét most vasárnap, a szavazáskor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!