Belföld

2010.07.26. 11:39

Tömeges karambol az 52-es főúton

Négy ember megsérült abban a balesetben, amely hétfőn a késő délelőtti órákban történt az 52-es főúton Solt és Kecskemét között.

MTI

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint egy Kecskemét felé tartó személygépkocsi balra kanyarodás előtt fékezett az 52-es számú főút 42. kilométerszelvényénél, ahol a mögötte haladó autó hátulról belehajtott.
 A karambol miatt az előbbi jármű átcsúszott a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy harmadik, szemből érkező gépkocsinak, melynek két utasa a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.
A másik két jármű vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba - mondta az őrnagy, aki hozzátette: a jelenleg is tartó helyszínelés, illetve műszaki mentés miatt az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta a rendőrség, ezért az erre közlekedőknek torlódásra kell felkészülniük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!