Belföld

2012.01.06. 06:16

Egereket találtak több Tescoban is

Újra megjelentek az egerek több Tesco áruházban; a rágcsálók elszaporodását a vásárlók fényképekkel is igazolták - ismerteti a pénteki Magyar Nemzet.

MTI

A lap egyik olvasója az érdi Tesco zöldségosztályán, egy másik pedig a budaörsi Tesco tejtermékei között fotózta le a rágcsálókat.

A napilap megkeresésére a hipermarketlánc nem cáfolta a vásárlók állításait. Mint közölték, a rágcsálók és egyéb kártevők általában áruk között megbújva, raklapon jutnak a raktárakba. Ismertetésük szerint a Tesco minőségbiztosítási szakemberei tisztában vannak az egerek jelenlétével, ezért fokozottan ellenőrzik, hogy észlelnek-e kártevőkre utaló nyomokat. Amennyiben ilyet találnak, soron kívüli irtást kérnek szerződéses partnerüktől, aki ezt 24 órás határidőn belül elvégzi.

A Magyar Nemzet felidézi, hogy tavaly májusban is számos Tesco áruházban egerek bukkantak fel, erről akkor egy birtokukba került dokumentum alapján számolt be a napilap.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!