Bodajk

2013.02.26. 15:40

Nagy siker volt ismét a Férfinap

Régi hagyománya van Kincsesbányán a Férfinapnak, amikor a nők figurázzák ki az erősebb nem tagjait. Az estről Murányi Mariann, a művelődési ház vezetője tudósít.

B. Kiss László

Február 23-án, szombaton Férfinap volt Kincsesbányán. Több mint két évtizedes hagyomány a községben, hogy a farsangi szezonban a hölgyek  szórakoztató műsor keretében rántják le a leplet a teremtés koronáiról. Apácashow-val kezdődött a műsor, melynek csattanójaként a jelmezt ledobva bemutatkoztak  a vérbeli nők egy fergeteges táncprodukcióval.

Szolga Ferencné és Szabó Katalin (háttal) egy jelenetben (Fotó: a művelődési ház)

Ez a kezdés már megalapozta a műsor sikerét, melyben   tréfás jelenetek formájában terítékre került a férfiak minden huncutsága, jellemző tulajdonsága, a házasságok komikus pillanatai  és persze a hagyományokra emlékezve, a régi jó bányászbüféből ellesett, igaz történetek.   
Az idei  Férfinap a közönség számára is nagy meglepetés volt, hiszen új, fiatalabb szereplőkkel kiegészülve, energiával újratöltve igazán lehengerlő műsort állított színpadra a lányok csapata. Ezután hajnalig állt a bál. A hagyományoknak megfelelően hamarosan jön a revans: a férfiak  Nőnapja. Lesz, mit felülmúlni!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!