Készítsük el együtt a bulizók gyógylevesét!

<b>FMH</b> - A korhelylevest káposztalevesnek is nevezik. Az újévi étlap jellegzetes levese, a bulizók gyógyleveseként is emlegetik. Igazi magyaros étel, próbálja ki ön is!

feol.hu

Az alaphoz:
300 g savanyú káposzta
2 l víz
3 egész babérlevél
150 g füstölt csülök, vagy oldalas
150 g füstölt kolbász
Ízlés szerint 1 db citrom leve
Ízlés szerint só
Tejföl

A rántáshoz:
1 gerezd fokhagyma
0.5 fej kis vöröshagyma apróra vágva
4 evőkanál étolaj
2 púpos evőkanál liszt
4 csipet pirospaprika

Elkészítés

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!