Információk útra kelőknek

FMH - Ha autóval vág neki az utaknak, jobb előre tudni, merre számíthat kedden forgalomlassító tényezőkre.

feol.hu

Egy reggel 6 óra után történt baleset miatt az M5-ös autópályán Röszke felé a gyáli csomópont előtt, a 20-as km közelében csak egy sáv járható, két km-es torlódás alakult ki.
 
Az 1-es főúton Komáromban a 85–86 km között a vízvezetéket javítják, útszűkületre kell számítani.
 
A 3-as főúton Hatvanban az 57-es km-nél kábelfektetés miatt útszűkületen kell áthajtani. Miskolcon a 181-es km-nél vízvezeték-javítás miatt egy sávot lezárnak.
 
A 4-es főúton a pilisi és a ceglédberceli elágazás, az 56–60 km között sövényvágás miatt egy sávot lezárnak, az abonyi elkerülő szakaszon a 78–83 km között pedig az árok és padka rendbe tétele miatt vezetnek be félpályás útlezárást. Újfehértó közelében, a 255–257 km között útépítők dolgoznak, a fél útpályát lezárják.
 
Az 5-ös főúton Szegeden a 162-es km-nél csomópontot építenek, útszűkületen kell áthajtani.
 
A 6-os főúton Érden a 19-es km-nél csomópont épül, útszűkületre kell számítani. A tolnai elágazás közelében a 135-ös km-nél az M6-os autópálya csomópontját építik, félpályás útlezárás mellett jelzőőrök irányítják a forgalmat. Szigetváron a 232-es km-nél csomópontot építenek, a munka útszűkületet okoz.

(forrás: Magyar Közút)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!