Amerre lassulhat a forgalom

FMH - Az ország útjain várható fontosabb keddi lezárásokról itt olvashat!

feol.hu

A 4-es főúton Püspökladány és Kaba között, valamint Hajdúhadháznál aszfaltoznak, több szakaszon csak egy sávon lehet haladni, jelzőőrös irányítással.
 
A 46-os főúton átépítés miatt lezárták az endrődi Hármas-Körös hidat. A 36-os és a 41-es km között terelő utat építettek ki, ahol egy bárkákból álló hídon is át kell hajtani. Az áthaladást jelzőlámpa szabályozza.
 
Az 52-es főúton Solt és Dunaföldvár között tart még a Kis-Duna híd javítása. Továbbra is csak egy sáv járható jelzőlámpás irányítással. A 7,5 t súlykorlátozás és 2,5 m szélességkorlátozás is meg van. Az ennél nagyobb tehergépjárműveknek a dunaújvárosi Pentele híd felé kell kerülni.
 
Az 55-ös főúton felújítják a bajai Nagy-Duna hidat. Most az egyik konzolon, váltakozó irányban haladhat a forgalom. Az áthajtást jelzőlámpa szabályozza, torlódásra számítsanak.
 
A 64-es főúton Enyingen csomópont épül, a 31-es km-nél útszűkületen kell áthajtani.
 
A 65-ös főúton Zombánál, a 10-es km-nél gázvezeték építés miatt szűkül le az útpálya.
 
A 81-es főúton Mezőőrsön, a 60-as km-nél felújítanak egy hidat. A forgalmat ideiglenesen kiépített hídra terelik, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. Pér és Győr között folytatják a burkolat felújítási munkákat, több szakaszon kell útszűkületre számítani.
 
A 445-ös főúton Békéscsabán a vasúti átjáróban hézagkiöntés miatt 8.00 és 16.00 óra között sávlezárás zavarja a forgalmat.
 
A 474-es főúton Orosházán a Csorvás úti vasúti átjáróban karbantartási munkát végeznek. Ezért 18.00 órától szeptember 17-én reggel 6.00 óráig lezárják, a forgalmat jelzőőrös irányítással elterelik.
 
A Dunakanyarban rövidebb lett a komp üzemideje, Visegrádnál 18.50 óráig, Nagymarosnál 19.00 óráig jár. A személyhajó 20.00 óráig szállítja az utasokat.
 
A balatoni komp már az őszi menetrend szerint jár, Szántódnál 7.00 órától 19.00 óráig közlekedik, Tihanynál 7.30 perc és 19.30 perc között óránként viszi a járműveket.

(forrás, további információk: magyar közút)
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!