Az utak vándorainak

FMH - Torlódás várható az M2-esen, Dunakeszinél csomópontot építenek, nem lehet balra kanyarodni - kedden is érdemes előre tájékozódni a közlekedésről.

feol.hu

Az M2-es autóúton a 22-es és a 28-as km között felmarják az aszfaltburkolatot, a 29 es és a 32-es km között pedig aszfaltoznak. Mindkét irányban és munkaszakaszon jelzőőrös irányításra és torlódásra számítsanak. Aki teheti kerülje el a térséget!
 
Az M3-as autópályán Gödöllőnél a 26-os és 29-es km között tart még a híd és csomópontépítés. A Nyíregyháza felől haladók továbbra sem tudnak Gödöllőre lehajtani, illetve Gödöllőről Nyíregyháza felé sem lehet már felhajtani. Helyette a bagi csomópontot érdemes használni. Két szakaszon újítanak fel burkolatot, Kálnál a 97-es és a 96-os km között, valamint Mogyoródnál a 18-as és a 21-es km között számítsanak forgalomterelésre.
 
A 2-es főúton Dunakeszinél a 17-es km-nél átépítik a csomópontot, irányonként egy-egy szűk sávon halad a forgalom, a főváros felé a balra kanyarodást is megtiltották. Az M2-es autóútra tartóknak terelő utat jelöltek ki.
 
A 10-es főúton Táton, a 46-os km-nél vízvezetéket javítanak, emiatt bontották fel a burkolatot. Nyergesújfalunál, az 54-es km-nél útépítők dolgoznak, a fél útpályát lezárták és jelzőlámpa szabályozza az áthaladást.
 
A 21-es főúton Lőrinciben és Salgótarjánban útépítés miatt vezettek be forgalomkorlátozást.
 
A 23-as főúton Nemtinél a 7-es km-ben csatornát kötnek be, a fél útpályát lezárták.
 
A 46-os főúton átépítés miatt lezárták az endrődi Hármas-Körös hidat. A 36-os és a 41-es km között terelő utat építettek ki, ahol egy bárkákból álló hídon is át kell kelni.
 
A 47-es főúton Kakasszék és Kútvölgy között kátyúznak, több szakaszon kell jelzőőrös irányításra számítani.
 
A Tisza középső szakaszán Tiszaroff és Tiszasüly között bizonytalan ideig szünetel a közlekedés, az alacsony vízállása miatt.

(forrás: Magyar Közút)
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!