Nádasdladány - Varga Tünde ismét megméretteti magát!

Nádasdladány - A falugyűlés összehívását a lakosok szorgalmazták, amikor lapunkból értesültek arról, hogy decemberben polgármestert kell választaniuk.

Móré Erzsébet

Az olvasók a múlt héten megismerkedhettek azzal a történettel, amelynek az volt a vége, hogy a polgármesternek megszűnt a megbízatása.

A  képviselő-testület tagjai és a választási bizottság elmondták az olvasóink által már ismert tényeket (egy tavalyi rendezvény szervezési problémái miatt sértő kifejezéssel illette Varga Tünde a polgármester az iskolaigazgatót, aki becsületsértésért feljelentette), amelyek következtében Varga Tündének fel kellett állnia székéből. 

 
Schmid  Margit, a pénzügyi bizottság elnöke elmondta, hogy az idáig fajult ügynek több éves előzményei voltak, az iskolaigazgató ellen ugyanis korábban a képviselő-testület fegyelmi eljárást indított, amely azonban még nem zárult le.

A falugyűlésen felszólalt Varga Tünde, aki azt mondta, hogy a község, a közösség ellen nem vétett.  Mérleget is vont polgármestersége három esztendejéről, felsorolta azokat az eredményeket, amelyeket a falu közösségével és képviselő-testületével együtt elért. 

Nagy tapssal fejezték ki a részvevők rokonszenvüket és elismerésüket Varga Tünde iránt, aki kijelentette, hogy a decemberi választáson ismét megméretteti magát.

A hozzászólók is Varga Tünde eddigi tevékenységét dicsérték, jó hangulatú kampányrendezvénnyé alakult a falugyűlés, amelyen meghívott vendégként ott volt Balsay István a megyei közgyűlés alelnöke is.

Ő azt mondta, hogy elfogult azok mellett, akik tenni akarnak és képesek a közösségért. A falugyűlésen elmarasztaló hangon szóltak néhány nem jelenlévő emberről, azt sejtetvén, hogy létezik egy kis csoport, aki a hatalom megszerzése érdekében akarja lejáratni Varga Tündét.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!