Balesetsorozat: egy óra alatt tizenegyen sérültek

Fejér megye - Fél öt után, ahogy elkezdett esni az eső, négy balesethet riasztották a mentőket. Egy óra alatt 11 sérülthöz.

J. Mező Éva

Szinte ugyanabban az időben csöngött a telefon szerdán a mentő diszpécserközpontjában. Ez volt az az időpont, amikor a szürkületben elkezdett esni az eső. Adony és Pusztaszabolcs között két autó ütközött frontálisan: öt mentőautó nyolc sérültet vitt a székesfehérvári és a dunaújvárosi traumatológiai osztályra. A nyolc sérültből öt súlyos volt. Szintén fél öt körül  Székesfehérváron egy gyalogost ütött el egy személyautó a Király sor és a Géza utca találkozásában a lámpa nélküli gyalogátkelőnél, ő is súlyosan megsérült. Gárdonyban az egyik nagyáruház előtt ütött el egy gyalogost  autó, a gyalogost gerincsérüléssel szállították a mentők kórházba. Sárbogárd belterületén is gyalogos szenvedett combcsonttörést. Őt sem vette időben észre a szürkületi esőben az autó vezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!