Vasszögeket szórtak a rendőrautó elé! ATM-tolvajokat üldöztek a zsaruk

Dunavecse - Csütörtökön hajnalban ATM-et téptek ki a falból Dunavecsén, a történet manapság szinte mindennapos, a folytatás azonban egészen őrületes: a rablók vasszöget szórtak az őket üldöző rendőrök elé, majd az autójuk kigyulladt.

duol.hu

Történt, hogy a településen járőröző rendőrautó személyzete azt vette észre negyed kettő után nem sokkal: egy sötétzöld színű  Nissan Navara típusú autó a Fő utcán lévő bank automatáját vonszolja maga után egy drótkötélen. A rendőrök azonnal üldözőbe vették a tolvajokat, azonban  az 51-es úton  folyó hajsza közben elszakadt a kötél,  így innentől már a trezor, azaz a remélt zsákmány és annak tartalma  nélkül menekültek tovább a tettesek. Egérutat a Pentele-híd irányába láttak, ezért az üldözés arra folytatódott. Ám a zsaruk nem tudtak lépést tartani a rablókkal, ugyanis  a Nissanból különböző vasszögeket szórtak ki az úttestre, a követő rendőrautó  pedig beleszaladt ezekbe és defektet kapott.

Amint az elkövetők járműve felhajtott az átkelőre, a kollégák járművének abroncsa kidurrant. Időközben értesítették a solti és a dunaújvárosi rendőröket is, hogy az érintett útszakaszokat zárják le. Mire odaért az erősítés, a Nissan már teljes terjedelmében égett a sztrádán.

Forrás: dh-online

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!