Angyaldísz az ünnepre

Magunk is készíthetünk csinos angyaldíszt a karácsonyfára. Az sem baj, ha nem lesz tökéletes, éppen abban rejlik majd szépsége, hogy teljesen egyedi.

feol.hu


A hozzávalók: egy 12x8 cm-es vajszínű nehézselyem anyag, egy nagyobb tekla gyöngy, egy  20 cm hosszú, 4 cm széles fehér-ezüst  dekorszalag, egy kis  babahaj,   ezüst zsenília drót. A selyem anyag egyik hoszabbik  oldalát visszahajtjuk, két rövidebb végét összeragasztjuk, így egy  kört kapunk. A be nem hajtott hosszabbik oldalt tűvel, fehér cérnával, pelenkaöltéssel behúzzuk, szorosan   összeöltjük. Szoknya-formát kapunk, ez lesz   a baba teste. Ragasztópisztollyal hozzáragasztjuk a gyöngyöt (az angyal fejét), a tetejére csomóban babahajat ragasztunk.  A zsenília drótból karikát készítünk, amit a fej mögé ragasztunk: ez a glória.  A nyakat vékony ezüst zsinórral fogjuk körbe, a dekorszalagból masnit készítünk, és  a baba nyakához ragasztjuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!