Nem bírt egymással a Győr és a Vidi

Győr - Miután a labdarúgó Ligakupa 7. fordulójában 0-0-ra végzett egymással a Győr és a Videoton FC, csak az utolsó fordulóban dől majd el, hogy a B-csoportból ki jut tovább.

Matók János

Győri ETO-Videoton FC 0-0

Győr, 200 néző, vezette: Farkas Á. (Kelemen, Fehér).

Győri ETO FC: Sánta  Babic, Eugene, Fehér, Vető  Kink, Pilibaitis (Sarasenidze, 87.), Kiss, Koltai (Brnovics, 87.)  Nikorec (Copa, 57.), Alekszidze. Vezetőedző: Pintér Attila.

Videoton FC: Tujvel,  Lázár, Lipták, Sifter, Présinger (Andics, a szünetben)  Szakály, Milanovics, Demjén (Sitku,  a szünetben)  Móri (Elek, a szünetben), Vujovics, Farkas II. B. (Gyurcsó, 61.). Vezetőedző: Mezey György.

A két csapat összeállításából kitűnt, hogy egyik sem tett le a  továbbjutásról. Ennek megfelelően kezdődött el a mérkőzés, az első félidőben a Vidi játszott némi fölényben a műfüves pályán, de gól nem született. A szünetben a Vidi vezetőedzője, Mezey György három helyen is változtatott, s ettől élénkebb lett a fehérvári csapat játéka, a vendégek veszélyesebb támadásokat vezettek, de csak Vujovics kapufájáig jutottak. A Vidi mezőnyfölénye egészen a 79. percig tartott, akkor viszont fordult a játék képe, miután Farkas játékvezető úgy ítélte meg, hogy Lipták utolsó emberként lerántotta Koltait, s ezért kiállította a védőt.
 
A B-csoport másik mérkőzésén a ZTE 3-1-re nyert a Kaposvár ellen, s 16 ponttal vezet a szintén 16-16  pontos Győri ETO  és  Videoton FC  előtt. A ZTE már nem, amíg a  Győr és a Vidi még pályára lép: ez utóbbi szombaton 13 órától a Lombard Pápát fogadja Felcsúton. Az eddig kétszeres fehérvári címvédőnek már egy döntetlen is elég lesz a továbbjutáshoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!