Segítség a szegényeknek

Székesfehérvár - Rendkíüli ülést tartott kedd reggel a megye önkormányzatának közgyűlése, döntés született a velencei-tavi sportiskola vezetőinek újraválasztásáról is.

Ármás János

A negyven képviselőből huszonketten jelentek meg, közülük ketten az ellenzékben lévő szocialista frakcióból.  Az elnöklő Balogh Ibolya zárt ülésen tárgyalta a Velencei-tavi Vízi Sportiskola Nonprofit Kft. ügyvezetőjének és felügyelő bizottsági tagjainak megválasztását és díjazásuk megválasztását. Az ülés után kiadott közlemény: június végéig határozott időtartamra Döbrentei Gábor viszi az ügyeket, a felügyelő bizottság elnöke ugyanerre az időtartamra Dénes Ferenc, a tagok Somogyi Balázs és Takács Viktor.
A sérült és megváltozott munkaképességű gyermekeket nevelő családok által alapított, ilyen munkavállalkók foglalkoztatására szakosodot Hatpöttyös Nonporofit Kft. tíz esztendőre (meghatározott időre) ingyenes használatra megkapja a megyei önkormányzat egy épületrészét. Ez egy hosszú évek óta használaton kívüli ingatlan, kilencven négyzetméter. Itt új munkahelyek teremthetők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!