Forgalomterelések a Videoton szerdai meccse miatt

Május 19-én forgalomkorlátozásokra kell számítani a Videoton - UTE mérkőzés miatt, amelyet kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítettek.

feol.hu

2010. május 19-én 19 órai kezdettel Székesfehérváron a „Sóstói” Stadionban rendezik meg a Videoton FC - UTE NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzést. A mérkőzést az illetékes bizottság kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítette. A várható magas nézőszám miatt a mérkőzés idején forgalomterelésre, zárásra kell számítani A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közleményben tudatja az érintettekkel, hogy 2010. május 19-én 14.30 óra és 22.00 óra közötti időben lezárásra kerül a Stadion III. kapuja és a temető kerítése közötti átjáró, a Temető utca a Szárcsa úti kereszteződésnél, a Csíkvári út a Széchenyi útnál, illetve a Stadion fedett lelátója bejáratainak vonalában.

Ehhez kapcsolódóan a Csíkvári út Batthyányi út felöli járműforgalmát az Állatkórháznál a Vásártéri út felé  terelik.

Ugyancsak zárásra kerül a Hosszúsétatér a Bercsényi úti kereszteződésnél, illetve a Homoksor az evangélikus temető bejáratától. A lezárt területre a bentlakók a Homoksor és a Vásártéri út felől jutnak el. A terület zárásában részt vevő rendőrök kérni fogják a bentlakást igazoló okmányt a bejutni szándékozó járművezetőktől. A lezárt terültre a bentlakókon kívül csak a megkülönböztető jelzést használó járművek mehetnek be, a megállóval rendelkező helyi járatú autóbuszokat szintén átengedik, de megállásra kizárólag a II-es kaput követő megállóban lesz mód.

 Az újpesti szurkolók számára a stadion III. kapuja mögötti parkoló áll rendelkezésre, amennyiben megtelik, az Újváralja soron lesz mód, parkolásra.

A Videoton FC szurkolói a II. kapu mögötti terület, az Akác presszó melletti parkolót, illetve az Állatkórház mellett lévő parkolót használhatják.

Belépésre a vendégszurkolók a stadion III-as, míg a hazai szurkolók a II-es és fedett lelátók kapuit vehetik igénybe.

A mérkőzést követően 20.30 órától szakaszosan le lesz zárva a Horvát István – Széchenyi út kereszteződésében a Sárkeresztúri út felöli irány, de ebben az időben – várhatóan egy óra időtartamban - az Auchan áruháznál lévő körforgalomtól sem engedik a centrum felé a járműforgalmat a járőrök.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködve a Készenléti Rendőrséggel az M7-es autópálya, 7-es számú főút, valamint a Budapest – Székesfehérvár között közlekedő személyszállító vonatok rendőri ellenőrzésére szükséges intézkedéseket megteszi. A szurkolók érkezési és távozási útvonalait a rendőrség folyamatosan ellenőrzi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!