Doppingszert találtak az Albacomp egyik kosarasának mintájában

Doppingszert találtak Farkas Attilának, az Albacomp kosárlabdázójának a mintájában egy május 2-án elvégzett szűrés során. A játékos lapunknak elmonda: a hírnek van alapja.

MTI

A magyar szövetség (MKOSZ) pénteki közlése szerint Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője arról tájékoztatta az MKOSZ-t, hogy a Szolnoki Olaj-Albacomp negyeddöntő alkalmával a Tiszaligeti Sportcsarnokban végzett és előre be nem jelentett ellenőrzés során a 23 éves játékos mintája tiltott anyagot tartalmazott.

A szövetség az előzetes felülvizsgálati eljárást pénteken lefolytatta, és a center versenyengedélyét, valamint válogatott kerettagságát a doppingeljárás jogerős befejezéséig felfüggesztette.
Meglepő és   elképesztő hír.
- Most hallok róla először, teljesen megdöbbent mindez - mondta elképedten Nagy Gábor, az Alba Regia SC elnöke.
Telefonon sikerült utolérni a játékost.
- Jelenleg nem tudok mit mondani erről, hétfőn megyek a szövetségbe. Sajnos a hírnek van alapja - közölte.
A kérdésre, mi szerint nem gondolt arra, hogy eldobja magától a tehetsége adta lehetőségeit, illetve csapatát is bajban hagyja, a következőt mondta Attila: - Ez sajnálatos félrelépés volt a részemről. Nem tudok mit tenni, ez már megtörtént. Mindenki hibázik....

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!