Dzunics az Albacomp mestere

Székesfehérvár - Valósággá lett amit sejtettünk. Immár végleges, mert aláírásukkal pecsételték meg a felek a szerződést, és így Braniszlay Dzunics az Albacomp mestere.

Silye Sándor

Braniszlav Dzunics  lesz a következő esztendőben az Albacomp kosárlabdacsapatának a szakvezetője.
- Azért választottuk őt, mert jó szakember. Ezt bizonyította tavaly a Paks aranyérmével, a magyar válogatott irányításával. De korábban a Kaposvár és a Dombóvár csapatánál is eredményes munkát végzett  - mondta a járógipsznek köszönhetően a műtétet követően újra munkába állt Halm Rolland, a  szakosztály igazgatója.
Dzunics mesterrel éppen megbeszéléshez készültek, előtte még hivatalos minőségében szót váltottunk a fehérváriak vezetőedzővel.
- Nem az ismeretlenbe ugrok, hiszen a játékosok egy részét jól ismerem, s  volt akikkel vagy a klubban, vagy a válogatottban együtt dolgoztam. Ilyen Simon, Hanga,  és Bódi. A fiatalokat is láttam  játszani, legutóbb az U20-as bajnoki döntőben, a látottak megerősítettek abban, hogy igenis érdemes lesz velük foglalkozni -  mondta az edző.
Hír az albásoknál: Farkas Attilával  szerződést bontottak. Keller Ákost  éppen Farkas kiesése miatt  behívták a válogatott keretbe, aki  most Baján egyéni felkészítésen vesz részt. Az albások korosztályos válogatotatt igazoltak a budapesti  Gorzsás Krisztiánt, aki az U18-as válogatott tagja. A 201 centiméterre  nőtt játékos 3 évig az Albáé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!