Ejtőernyős célbaugrás: kedvcsináló a nemzetközi repülőnapra

Börgönd - Július 10-én, szombaton 10 órától ejtőernyős célbaugróversenyt rendeznek a börgöndi repülőtéren. A repülőtechnikai, illetve szakmai hátteret az Albatrosz RE biztosítja.

Tihanyi Tamás


Az augusztus 7-én és 8-án megrendezésre kerülő kecskeméti  nemzetközi repülőnap és haditechnikai bemutató szervezőbizottsága merészet gondolva ejtőernyős célbaugróversenyt hirdetett Légből kapott hírek néven, amelyre a nyomtatott és elektronikus sajtó képviselői nevezhettek. Az induló tv-sek, rádiósok és újságírók között éppúgy lesz ismert riporter, rádiós hírszerkesztő, mint olyan kolléga, akinek az arcát, hangját kevésbé ismerhetik. Az eseményre - amely egyben a kecskeméti nemzetközi repülőnap kedvcsinálója is  - a rendezők minden érdeklődőt várnak. A földön igazi látványosságnak ígérkezik az a statikus Ferrari bemutató, amelyen a sportbarátok láthatják az  F430 Challenge versenyautót.
Aki a börgöndi rendezvényre a kecskeméti repülőnapra  szóló, elővételben megváltott jegyével érkezik, és azt regisztráltatja, egy tandemugrást vagy egy ország feletti repülést nyerhet a LI2-es utasszállítón a győztes médium csapatával. Esetleg átélhet  egy izgalmas  tesztkört a Ferrari F430 Challenge navigátoraként, egy igazi Ferrari versenypilóta mellett.
A szombati esemény repülőtechnikai lebonyolítását a székesfehérvári Albatrosz Repülő Egyesület szakmai stábja végzi majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!