Eltűnt isztiméri nőt és kislányt keresnek

FMH - A Siófoki Rendőrfőkapitányság egy, a városból július 18-án eltűnt isztiméri nőt és kislányát keresi.

feol.hu

A mellékelt képen látható Antal Henrietta 155 cm magas, kifejezetten vékony testalkatú nő, sötétbarna hosszú haját befonva vagy összegumizva viseli. Arca hosszúkás, szeme barna, szemöldöke sötét. Különös ismertetőjele, hogy ajka felett jobb oldalon piercinget visel. Eltűnésekor egy háromnegyedes ujjú, csillogó, sötétlila felsőt viselt, szürke kockás rövidnadrággal, rózsaszín talpú fapapuccsal és fekete kézitáskával.

Antal Mercédesz 110 cm magas, közepes testalkatú gyermek, sötétbarna, göndör haja vállig ér. Az eltűnt kislány kerek arcú, kreol bőrű, szeme barna. Eltűnésekor rózsaszín gumiszandált, narancssárga rövidnadrágot, fehér alapon rózsaszín fodros pólót viselt élénkrózsaszín, flitteres kapucnis felsővel. A kislány mindkét fülében rózsaszín köves fülbevaló látható.

A rendőrség kéri, hogy aki a keresett személyekről, tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelezze azt a Siófoki Rendőrkapitányságnak a 84/519-150-es telefonszámon illetve az ingyenesen hívható 107-es 112-es segélyhívókon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!