Az U21-es válogatott egy góllal kapott ki a walesiektől

Székesfehérvár - Szombaton Fehérváron lépett pályára U21-es labdarúgó-válogatottunk. A csoportelsőséghez győzni kellett volna, de Wales Korcsmár öngólja miatt 1-0-ra nyert.

Parall Bálint

Magyarország-Wales: 0-1

Pedig a magyar csapat - Gulácsi Péter, Szokol Zsolt, Pintér Ádám, Debreceni András, Kádár Tamás, Farkas Balázs (Kulcsár Dávid), Korcsmár Zsolt, Gyömbér Gábor, Szatmári Lóránd (Lencse László)  Németh Krisztián, Gosztonyi András (Futács Márkó) - a találkozó nagy részében fölényben játszott, a meccs nagy része úgy alakult, ahogy szerettük volna, de sajnos csak a lehetőségekig jutottunk. A 68. percben aztán Korcsmár öngóljával vezetéshez jutott Wales, és meg is őrizték előnyüket a találkozó végére teljesen elfáradt magyar csapat ellen.
- A gólig a mi szánk íze szerint alakultak a dolgok, utána viszont felborult a játékunk és csak futottunk az eredmény után. Többen alaposan elfáradtak. Sajnos ezúttal azok az emberek is halványabbak voltak, akik meccseket képesek eldönteni - értékelt Róth Antal szövetségi kapitány a találkozó után. Majd hozzátette, ezzel gyakorlatilag eldőlt, hogy nem juthat tovább a csapat a csoportból. Ehhez kedden győzni kellene a bosnyákok ellen, a csapat pedig elég tartalékos lesz, hiszen Debreceni, Németh és Gosztonyi sem játszhat.
A csoport állása: 1. Wales 16 pont, 2. Olaszország 13 pont, 3. Magyarország 12 pont, 4. Bosznia-Hercegovina 7 pont, 5. Luxemburg 4 pont.
A mieink kedden 17 órakor az Albert Stadionban játszanak a bosnyákokkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!