Öt lombzsák ingyen, a további pénzért

Székesfehérvár - Hétfőtől lehet a Depónia ügyfélszolgálatán igazolvány felmutatása ellenében az öt ingyenes lombzsákot átvenni. A lombgyűjtés november 2-án kezdődik.

Házi Péter


Idén is lesz lombgyűjtési akció, amelyhez a Depónia Kft. öt darab ingyenes, Lomb feliratú zsákot biztosít. Fontos tudni, hogy csak az ilyen feliratos zsákot szállítja el a cég!   Az akció célja, hogy a lakóingatlanok körüli közterületről összegyűjtött lomb eltűnjön.  A gyűjtés november 2-án kezdődik és december 3-áig tart, a zsákot a kuka  mellé, a gyűjtési napon reggel 6 óráig kell kitenni, úgy,  hogy az  se az autós-, se a gyalogosforgalmat ne zavarja. A zsákokat kéthetente, minden páros héten, járatnapon, külön gyűjtőautó szedi össze.
A zsákokat október 18-ától lehet a  Depónia Kft. ügyfélszolgálatán igényelni, a jogosultságot lakcímkártyával szükséges igazolni. A lakcímkártyán nem szerepelő saját tulajdonú ingatlan esetén tulajdoni lap bemutatásával vehetők át a zsákok.
Sok helyen sajnos nem elegendő az öt darab ingyenes zsák, de a cég  ügyfélszolgálatán 225 forintért további, Lomb feliratú zsákokat lehet vásárolni, ezt szintén elszállítják az akció ideje alatt. Ezenkívül bármilyen jellegű szemét betehető a 275 forintért megvehető, Depónia feliratú zsákba, ezt szintén elszállítják. További lehetőség, hogy a székesfehérvári lakosok térítésmentesen elhelyezhetnek hulladékot a csalai lerakóban, mégpedig évi két alkalommal, összesen négy köbmétert. A zöldhulladékot pedig komposztálni is lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!