Viniczai elköszönt, Cser-Palkovics András munkába állt

Székesfehérvár - Viniczai Tibor alpolgármester kedden átadta a stafétabotot és a polgármesteri pecséteket Cser-Palkovics András megválasztott polgármesternek.

Házi Péter

Székesfehérvár jegyzője, Bóka Viktor  és Balogh Ibolya, a megyei közigazgatási hivatal vezetője is részt vett azon az  átadás-átvételi ceremónián, amelyen Viniczai Tibor  polgármesteri feladatokkal megbízott alpolgármester átadta a hivatalos iratokat és a polgármesteri irodát Cser-Palkovics András megválasztott polgármesternek.

 


- Büszke vagyok, hogy egy ideig magam irányíthattam Székesfehérvárt, az elmúlt három hónapban megpróbáltam az üzleti világban megszerzett tapasztalataimat, tudásomat a város fejlődéséért kamatoztatni - mondta   Viniczai Tibor, aki szerint jó döntést hoztak a székesfehérváriak, amikor Cser-Palkovics Andrást választották a város első emberévé:  - A város nagy fejlődési lehetőség előtt áll, kívánom, hogy ezzel élni tudjon!  - fogalmazott.
- Kevés megtisztelőbb feladat van annál, amikor az ember  szülővárosáért dolgozhat polgármesterként, bevallom, nagyon meghatódtam, amikor átgondoltam, hogy az öröm és a bizalom mellett mekkora felelősséget is jelent ez az új feladat - mondta új, polgármesteri irodájában Cser-Palkovics András. Hozzátette,  ezzel megkezdődik a Nekem Fehérvár  várospolitikai program  végrehajtása.
Lapunk kérdésére, miszerint tervez-e változást a fogadóórák, illetve a lakossági kapcsolattartás módjában, Cser-Palkovics András elmondta,  nem csak kérdőívekkel, de interneten keresztül is felmérik majd egy-egy városrész lakóinak fejlesztési igényeit. Kiemelte, elérhető polgármester kíván lenni, aki szeretne vele beszélni, személyesen lesz lehetősége rá!
A  kérdésre, miszerint miként kezdődik majd szerdai, első polgármesteri reggele, mosolyogva annyit mondott: - A kisfiúnk, Ágoston majd eldönti, anya vagy apa viszi őt óvodába, aztán fél nyolc felé beérkezek a városházára, s megkezdem a munkát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!