Iszapkárosult gyermekek a parlamenti karácsonyon

Budapest - A devecseri, kolontári és somlóvásárhelyi iszapkárosult kisdiákok kaptak meghívót a parlamenti karácsonyra. Topár Zsolt kertai lakos,a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat tagja is szervezőként vett részt a gyermekek kíséretében.

Napló

A 800 iskolást Kövér László házelnök köszöntötte. A karácsonyi ünnepi műsorban fellépet többek között Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán is, akik igazi meghítt hangulatot varázsoltak a karácsonyfa köré. Sok meglepetésben volt részük, különleges játékokat próbálhattak ki, bábjátékot láthattak, a táncházban pedig a népzene dallamaira rophatták a tácot.


Nagy élmény volt számukra,hogy az országgyűlés termében beülhettek a képviselők helyére. Végezetül ajándékban részesültek, melyet Simicskó István adott át nekik személyesen. Felejthetetlen élménnyel tértek haza, magukkal hozva azt a mély szeretetet, amit kaptak ezzel a parlamenti karácsonnyal.


További képek a gyermekek parlamenti karácsonyáról itt.


Dossziénk az iszapkatasztrófáról. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!