A vidis Szakály jobban van, nem tört el a lába

Székesfehérvár - Pénteken, a Videoton FC-ZTE mérkőzésen súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Szakály Dénes, aki már jobban van. A találkozón Lázár Pált figyelték a hollandok.

Matók János

A Vidi még pénteken Alves (2) és Vasziljevics góljaival 3-0-ra győzött a Zalaegerszeg ellen. A rangadó 26. percében a piros-kékek középpályása, Szakály Dénes  súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, hordágyon vitték az öltözőbe, onnan pedig mentő a kórházba.
- Egy középre kifejelt labdát vettem egy kissé hosszan, de elértem és külsővel megtoltam, amikor Kovács Gergő oda csúszott, és már nem tudtam elkapni a lábamat, kifordult a bokám. Egy roppanást éreztem és a vádlimban az erős szúrást. A mentő azonnal a fehérvári kórházba szállított, ahol megállapították, hogy nincs törés, vélhetően csak részleges bokaszalag-szakadás. Egy hétre begipszelték, s elméletileg két-három hét kihagyás vár rám, de én már hamarabb szeretnék visszatérni - mondta a Videoton FC futballistája.
Ahogy azt a mérkőzés tudósításában is olvashatták, pénteken a holland élvonalbeli AZ Alkmaar  két megfigyelője - egyikük Hugo Hovenkamp - is helyet foglalt a Sóstói Stadion lelátóján. Közvetlen kísérőjük, az exvidis Pető Tamás ugyan nem árulta el - sőt, azt állította, nem is ismeri őket -, hogy kire kíváncsiak, ám hamar kiderült, hogy Lázár Pál, a Vidi válogatott védője került a célkeresztjükbe.
-  Minden mérkőzésen az a dolgom, hogy a pályán bizonyítsak, s ez volt a célom a ZTE elleni rangadón  is. Így nem az motivált, hogy  megfigyeltek, amiről egyébként én is a meccs előtt értesültem, de abszolút nem befolyásolt. Tudomásul vettem, ennyi, hiszen most most sokkal fontosabb dolog, a bajnoki címünk a tét  - mondta Lázár Pál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!