Családi konfliktus miatt tűnt el egy nő, akit erdőben találtak meg

FMH - Eltűnt édesanyja miatt tett bejelentést egy nő Székesfehérváron. A rendőrök végül Dunaújvárosban bukkantak rá a keresett személyre, aki nyugtatókat szedett be és zaklatott állapotban volt.

feol.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságon csütörtökön reggel tett bejelentést egy fiatalasszony arról: 57 éves édesanyja szerda reggel eltűnt otthonról, és ismeretlen helyre távozott. A család nagyon aggódott, tekintettel arra, hogy korábban öngyilkossági szándékra utaló jeleket tapasztaltak nála.

 



A bejelentést követően kiadták az országos körözést, majd a nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek. Ennek alapján felmerült, hogy a nő Dunaújvárosban, a Garázs sor mögötti (Béke téri kapu-Vasmű főkapu) erdős területen tartózkodhat, így a dunaújvárosi rendőrök polgárőrökkel közösen szervezték meg a terület átkutatását. A keresésben a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság öt hivatásos és két közalkalmazott munkatársa, valamint 16 polgárőr - köztük a Pannon Polgárőrség, valamint a Táborállási Polgárőrség (Dunaújváros) és a Rácalmási Polgárőrség - vett részt.

A nő valószínűsíthető tartózkodási helyét leszűkítették egy 1 km sugarú körre, és ezen az erdős, sűrű aljnövényzettel borított, nehezen járható terepen négy kutatócsoportot felállítva kezdték meg 12 órakor az asszony keresését. Az akció már 38 perc után eredményes volt. Az egyik kutatócsoport talált rá a nőre, aki ugyan a rendőrök kérdéseire összefüggő válaszokat adott, azonban elmondta, hogy három levél nyugtatót vett be, az üres leveleket meg is találták mellette. Az egyenruhásoknak azt is elmondta: az erdőben elesett, és elvesztette az eszméletét, így az éjszakát ott töltötte. Eltűnésének okát családi konfliktussal magyarázta.       

A kimerült, zaklatott és megviselt állapotú asszonyt az Országos Mentőszolgálat kiérkező munkatársai ellátták, majd a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályára szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!