A gárdonyi Sport Beach a legjobb strandok között

FMH - Egy közlemény szerint a gárdonyi strand is bekerült abba az osztrák kiadványba, amely a világ legjobb 66 strandját veszi számba különböző kritériumok alapján.

feol.hu

A dubai Jumeirah Beach, a görögországi Mytros Beach és a jamaicai Seven Mile Beach mellett a gárdonyi Sport Beach öko szemléletű strand is felkerült a világ TOP 66 strandját tartalmazó listára. A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviselete együttműködésben az osztrák Corps Touristique Austria szakmai egyesülettel a közelmúltban mutatta be a Világ legszebb strandjai című tematikus kiadványt, amely máris nagy népszerűségnek örvend az osztrák turisztikai szakma körében, és komoly érdeklődés mutatkozik a szabadságra készülő turisták részéről is - tudatta az MT Zrt.
Kovács Balázs, az MT Zrt. ausztriai külképviselője, a Corps Touristique Austria alelnöke, nagyszabású partnerparti és sajtótájékoztató keretében mutatta be az ausztriai turisztikai külképviseletek együttműködésében megvalósuló kiadványt, amely a világ TOP strandjait gyűjtötte össze szakmai kritériumok alapján egy színes, tematikus kiadványba.

A strandok kiválasztásánál döntő szempont volt, hogy a desztináció az adott országban ismert legyen, objektív kritériumok alapján minősített strand legyen, illetve komoly turisztikai potenciállal és egyediséggel bírjon. Ennek megfelelően hazánkból a Velencei-tó/Sport Beach, a Tisza-tó/Eurostrand és „élmény desztinációként” a Balaton került fel a TOP strandokat tartalmazó nemzetközi listára.

 A strand honlapja ide kattintva érhető el!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!