Finisben vannak a királynőjelöltek

Székesfehérvár - Az utolsó bemutatót tartották szerda délután a belvárosi Pátria Kávéház teraszán a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyzői.

Házi Péter

Délután az Országalmánál többen megálltak, amikor a Fehérvár Szépe  Fejér Megyei Hírlap Királynője döntőbe jutott versenyzői alkalmi viseletben vonultak fel. Ez volt az utolsó lehetőség arra, hogy megmutassák magukat a szépségek, mielőtt a Vörösmarty Színház színpadán is felvonulnak a döntő estéjén.


 Óber László, a verseny szervezője elárulta, ez a nap nem csak a lányokról, hanem az őket támogató háttérstábról si szól. Csetényi Szandráról, aki sminkesként igazi királynőt varázsol apró trükkökkel minden szépségből. De segítségükre volt Fügedi Ilona mesterfodrász és csapata is, akik a legjobb frizurát készítik el minden jelöltnek akkor is, ha bikinit, utcai ruhát vagy épp apró, szexis koktélruhát viselnek.  A szervező hozzáfűzte, Vincz Dóra koreográfus pedig három féle tánccal igazi showra készítette fel a szépséges hölgyeket.


A döntőt egyébként augusztus 27-én, 19 órától rendezik meg a Vörösmarty Színházban. S ne feledjék, csütörtök éjfélig még szavazhatnak a szépségekre!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!