Fejbe vágták egymást, bútorokat rongáltak ittas emberek

Fejér megye - Ittas férfiak garázdálkodtak Perkátán, Mezőfalván, Ercsiben és Mezőszilason is. Ketten a bútorokon, mások egymáson töltötték ki agressziójukat, többen a pszichiátriára kerültek végül.

feol.hu

A rendőrségi krónika szerint az Adonyi Rendőrőrs szolgálaton kívüli járőre vette észre hétfőn, hogy apa és fia összeszólalkozott, majd verekedni kezdett Perkátán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A főtörzsőrmester nem késlekedett, egy közben odaérkező járőrrel elfogták mindkét személyt. Az apát a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra állították elő, hogy kihallgassák, a fiút erősen ittas, zavart állapotára tekintettel a Szent Pantaleon Kórház Pszichiátriai Osztályára vitték.

Éjjel Mezőfalván egy kávézóban szólalkozott össze két férfi, majd a vita hevében egyikük egy fából készült nyéllel fejbe vágta a másikat és utána elmenekült. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a bántalmazó személyazonosságát, a helybéli férfit a településen találták meg a járőrök. Előállították, de tekintettel arra, hogy a férfi tetemes mennyiségű alkoholt fogyasztott, kihallgatására teljes kijózanodásáig várni kellett.

Budapestről rokonlátogatás címén érkezett Ercsibe két férfi, szintén hétfőn. A látogatás során erősen leittasodtak, és vélhetően egy korábbi sérelem okán összevesztek, a lakásban lévő bútorokon töltötték ki agressziójukat. A helyszínre érkező járőrök mindkét férfit, azok zavart és agresszív magatartása miatt, biztonsági intézkedésként a dunaújvárosi kórház pszichiátriájára kísérték.

Mezőszilason este negyed hétkor a Petőfi utcában igazoltatattak egy férfit, aki korábban garázda magatartást tanúsított egy csárdában. Az erősen ittas férfi a jogszerű intézkedés során ellenszegült, az intézkedő körzeti megbízottra támadt. A főtörzsőrmester megfékezte, majd megbilincselte a férfit, ezután előbb mintavételre, utána pedig a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra állította elő. Garázdaság vétség miatt eljárás indult vele szemben, bűnügyi őrizetbe vették.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!