Ismét hazai pályán edzhetnek a maroshegyiek - átadták a sportcentrumot

Székesfehérvár - Nemrég megújult a Maroshegyi Sportcentrum, a létesítményt csütörtökön bejáráson mutatták be a sajtónak Cser-Palkovics András polgármester, Brájer Éva alpolgármester, a városrész képviselője, Mészáros Attila tanácsnok és Bozai István, a fehérvári városgondnokság ügyvezető igazgatójának jelenlétében.

feol.hu

A Dunafém-Maroshegy Sportegyesület sportolói éveken át a Videoton Sportpályán és a Bregyó-közi centrumban edzettek, így a szíves vendéglátás ellenére most örülnek, hogy saját területükön folytathatják a labdarúgást.

Cser-Palkovics András polgármester elmondta: a Balatoni úton megépült sportpálya és öltözőépület az önkormányzat beruházásában, saját erőből valósult meg. A munkálatok 2009. februárjában kezdődtek, s a két ütemben megvalósuló beruházás során a füves labdarúgó pálya és a hozzá tartozó öltözőépület készült el.



A csütörtökön a sajtónak bemutatott létesítményt a később tömegsport rendezvényekre is tervezik használni - hangzott el a bejáráson.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!