Halottak napja alkalmából koszorúztak

Székesfehérvár - A város és a megye önkormányzatának, valamint az Összhaderőnemi Parancsnokságnak a képviselői pénteken városszerte néma koszorúzással tisztelegtek az elhunytak emléke előtt.

feol.hu

Reggel a Csutora temetőben Ágoston Béla, Székesfehérvár díszpolgárának sírjára helyezett koszorút Brájer Éva alpolgármester és Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok.
A Hosszú temetőben a katonasíroknál Égi Tamás alpolgármester, Balsay István és Bárány Zoltán ezredes koszorúzott, a Budai úti laktanyánál pedig Dienesné Fluck Györgyi tanácsnok rótta le kegyeletét.


A Szentlélek katonatemetőben Róth Péter alpolgármester, Törő Gábor alelnök, valamint Bárány Zoltán ezredes helyezett el koszorút. A déli harangszó után a Városház téri II. Világháborús emlékműnél Cser-Palkovics András polgármester, Vargha Tamás megyei közgyűlési elnök, Baráth István dandártábornok, valamint a történelmi egyházak képviselői és pártok emlékeztek az elhunytakra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!