A musical ünnepe

Székesfehérvár - Igazi sikermusicalt és híres musicalek nagy slágereit, az Aidát és az Együtt a banda című válogatást mutatják be hamarosan a városi sportcsarnokban.

Szabó Zoltán

A fehérvári   és környékbeli nézők bizonyára még emlékeznek   Sir Elton John  zeneszerző és  Tim Rice   szövegíró     musicaljére. Az  Aida a világ egyik legszebb szerelmes történetének jól sikerült feldolgozása,  amelyet 2007-ben    előbb a Margitszigeten mutattak be,   aztán  a produkció beköltözött a   Vörösmarty Színházba. Méghozzá hatalmas sikerrel,   olyannyira, hogy hetvenszer    játszották egy évadban.  Tavaly  Szurdi Miklós rendezésében újjászületett a darab,  Székesfehérváron is többször előadták.   Most az ünnepvárás hangulatát emelendő, december 17-én  19 órakor láthatják a nézők a városi sportcsarnokban.  A főbb szerepeket Oláh Ibolya, Szerényi László, Xantus Barbara alakítják.   Másnap, december 18-án   folytatódik a zeneünnep.  Az Együtt a banda  kalandozás a musicalek világában,    válogatás  népszerű darabok ismert slágereiből,   karácsonyi különkiadással megfejelve.  A dalokat többek között Feke Pál, Bakonyi Csilla, Brunner Márta, Gerner Csaba adják elő.   Jegyek a   Fő utcai ügyfélszolgálati irodánkban kaphatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!