Fagyveszélyben voltak, a rendőrök segítettek

A dunaújvárosi rendőrök az éjszaka több olyan ember biztonságáról intézkedtek, akik meg is fagyhattak volna, ha az utcán maradnak.

feol.hu

Csütörtökön este a Kokasdi utcában intézkedtek a járőrök egy 41 éves győri nő biztonsága érdekében, mert erősen ittas és magatehetetlen volt, amikor rátaláltak. Mivel nem rendelkezett olyan tartózkodási hellyel, ahol meg tudott volna szállni, mentővel kórházba szállíttatták.

Éjjel tizenegy órakor bejelentést kapott a rendőrség dunaújvárosi ügyelete, hogy egy 61 éves hajléktalan férfi az utcán akarja tölteni az éjszakát. A férfit a Szórád Márton úton, a II. János Pál pápa térrel szembeni bokros területen találták meg. Biztonsága érdekében a Papírgyári úti hajléktalan szállóra vitték. Később egy hasonló tartalmú bejelentés érkezett a Vígadó tér melletti területről. Egy 53 éves fedél nélküli férfi húzta meg magát a bokorban, a hideg elöl őt is a hajléktalanszállóra szállították az újvárosi járőrök - közölte pénteken R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!