Magyar Termék Nagydíj, a Kárpát-medencére kiterjesztve

Székesfehérvár - A Kárpát-medencére is kiterjesztik a Magyar Termék Nagydíjat - jelentették be hétfőn a Gazdaság Házában. A megyei kamara különdíjjal kapcsolódik a kezdeményezéshez.

Klecska Ernő

Idén 15. alkalommal hirdetik meg a Magyar Termék Nagydíjat. A lehetőségről ma - az országban első vidéki helyszínként - a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában,  a Gazdaság Házában tartottak tájékoztatót a kiírók. A díjra május 19-ig lehet pályázni, Magyarországon gyártott és forgalmazott termékekkel, illetve szolgáltatásokkal, az átadásra szeptemberben, a Parlamentben kerül sor. Az elismerés elnyerésére ez évben már 23 témakörben lehet pályázatot benyújtani - tájékoztatott Kiss Károlyné és Széman György ügyvezető.  Műhelymunka keretében a pályázni kívánó cégek részére további támogatást ad a kamara - mondta Sipos Éva, az FMKIK főtitkára, aki azt is bejelentette: különdíjjal kívánnak csatlakozni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!