A hónap orvosa és ápolója egy faluból

Fejér megye - Májusban is olvasóinkkal együtt kerestük a legjobbakat: az önök voksai alapján nádasdladányi lett a hónap orvosa és ápolója.

Hajnal Csilla

Az eddigi szavazások mindegyikén toronymagasan,  a többiektől  elhúzva lettek a jók között a legjobbak azok, akik  olvasóink szavazataival  elnyerték a hónap orvosaápolója címet. Most is ez történt   nyilván nem véletlenül.

Májusban a jelképes elismerést  amelyet év elején indított sorozatunk alapvetése szerint  azok a kaphatnak meg, akiket a páciensek szakmai hozzáértésük mellett emberségükért, türelmükért tartanak kiemelkedőnek  két Nádasdladányban dolgozó  szakember birtokolhatja:  olvasóink a település háziorvosát,   Ódor Sándor doktor urat, és a rendelőben dolgozó  ápolónőt,  Farkasné Láng Annamáriát választották a legjobbaknak. Gratulálunk nekik, és természetesen be is mutatjuk őket lapunk hasábjain. Ők  ahogy az eddigi szavazások nyertesei  mindannyian  részt vesznek majd az év végi, az év orvosaápolója szavazáson is.

Májusban is   sok szavazat érkezett  interneten és a szelvényeken is. Az orvosok között Ódor doktor után Wéber Balázs és Láng Judit következik a sorban, az ápolók között  Papp Kornélia és Talabér Andrea végzett a képzeletbeli dobogón.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!