Egyre közelebbinek tűnik Veronika drága külföldi műtétjének a lehetősége

Székesfehérvár - Már többször írtunk Veronikáról, arról a kislányról, akinek életén csak egy külföldi operáció segíthet. Olvasóink ismét bizonyították, hogy ha kell, szívesen segítenek másokon.

Tihanyi Tamás

Nehéz  küzdelmet  mért ki a sors Izsó Lászlóékra. Felesége hat hónapos terhesség után hirtelen kellett, hogy világra hozza elsőszülött kislányukat, Veronikát. A korai szülés miatt a kislány agyvérzést kapott, amely roncsolta az idegpályát és  mozgáskorlátozottá vált.
 
Vera helyzetén sokat javítana egy külföldi műtét, amire azonban pénzt kell, hogy gyűjtsenek, mert a beavatkozáshoz szükséges összeg megfizethetetlen egy családi kassza méreteihez képest. Az operációt legkésőbb a jövő év elején el kellene végezni. Ha együtt a pénz, Veronika akkor kerülhet fel a várólistára, s utána  három-négy hónap eltelik a műtétig.   (Veronika és szülei az alábbi számlaszámra várják az adományokat: 11773195-00143941-00000000. Fontos, hogy a jószívű emberek írják oda az utaláshoz megjegyzésként: adomány Izsó Veronika részére!) A kislány gyógyulása érdekében létrehozott Vidám Oroszlán Izsó Veronikáért elnevezésű   alapítványt pedig minap bejegyezték.
 
- Az eddig  gyűjtött összeggel elértük az amerikai műtéthez szükséges összeg felét, így reméljük, hogy  az alapítvánnyal cégeket megkeresve még idén összegyűlik a pénz még hiányzó másik fele - tájékoztatta lapunkat Izsó László. 
Sok helyen megmozdultak a jószándékú emberek: volt jótékonysági sportnap Tatán,  a budapesti Lágymányosi-öbölben.   Kimlén, Esztergomban  és Mosonmagyaróváron is gyűjtést szerveztek. Másutt egy iskola tanévnyitó rendezvényének tomboláját ajánlották fel a kislány gyógyulásért,  de még  kupakgyűjtésből is összegyűlt  40 ezer forint.  És természetesen nagyon hálásak lapunk nyilvánosságáért, azért a segítő szándékért, amit olvasóink részéről tapasztalnak. 
 
- Az elmúlt pár hónap bebizonyította, hogy az emberek önzetlenül, fenntartások nélkül állnak mellénk,  mely hatalmas erőt ad ahhoz, hogy nap,  mint nap folytassuk a rögös utat - mondta Izsó László. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!