Életmód

2013.11.18. 08:33

Élet, erő, egészség

Szabadbattyán - Megvalósított csodák a Pi technológiákban címmel tartott egy hete előadást Fülöp László kutató biológus.

Mi is ez a Pi technológia és miért jó nekünk? Tehetjük fel sokan a kérdést. A Pi szó jelentése életenergia, s nincs összefüggésben a geometriában használt pivel. Fülöp László kutató volt az első, aki japán támogatással, közös kutatómunka eredményeképpen a hatvanas években megépítette az első Pi energia generátort. A technológiával olyan víz előállítása vált lehetővé, ami vegyszer-, és ionmentes, magas tisztaságú, stabil szerkezetű, és enyhén lúgos kémhatású. Jótékony hatásai között szerepel, hogy energetizál, erősíti az immunrendszert, méregtelenít, fiatalít és tehermentesíti a szervezetet. A feltalálás óta eltelt több mint negyven év alatt a kutató több világkiállításon is bemutatta felfedezését a kilencvenes években, amit Ázsiában, s főleg Japánban kitörő lelkesedéssel fogadtak. Kísérletek egész sorát végezték el, s az előállított vizet nem csak emberi fogyasztásra, hanem a gazdaságokban is használják. Kezelik vele a talajt, amivel az ellenállóbbá, egészségesebbé válik, s a rajta termesztett növények terméshozama magasabb lesz. A táplálékláncnak megfelelően az ilyen növénnyel táplált állatok húsa, teje is egészségesebb lesz, így általuk mi, emberek is.

– A felnőttek testének több, mint 70 százaléka víz, így kiemelten fontos milyen folyadékot juttatunk szervezetünkbe – hangoztatta a kutató az előadáson. A víz azonban nem csak ételeink, hanem számos termékünk alapja is, így krémeket és balzsamokat is készítenek Pi víz felhasználásával. Ezek a termékek a mélyebb rétegekben javítják a bőr anyagcseréjét, táplálják és regenerálják a sejteket, s a vízháztartást is normalizálják. Ezen kívül használhatóak fájdalmakra, s a speciális bőrbetegségek orvoslásában is kiváló segítséget nyújtanak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!