Enying

2012.12.12. 13:34

Ismerősére támadt egy enyingi férfi

Rablás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás az Enyingi Rendőrőrsön 2012. december 10-én, miután ott bejelentést tett egy 57 éves enyingi férfi arról, hogy őt még 2012. december 06-án egy általa ismert helybéli férfi Enying, Marosi utcában lévő híd pillérénél megtámadta.

police.hu

A bejelentő elmondta az enyingi nyomozóknak, hogy az elkövető hátulról megfogta a vállát, majd amikor megfordult, látta, hogy a támadó egy általa ismert fiatalember. Utána azonban egy nagy ütést érzett a fején, és már csak arra emlékszik, hogy a földön fekszik vérző fejjel. Ezt követően vette észre, hogy nincsen meg a szatyra, benne az ételhordójával, illetve a zsebében lévő mobiltelefon, és a tárcája is eltűnt, amiben több ezer forint készpénz, valamint személyes iratok voltak.





Forrás: police.hu


A sértett kihallgatását követően a 34 éves enyingi férfit az enyingi járőrök  még 2012. december 11-ére virradó éjszaka elfogták, és előállították az Enyingi Rendőrőrsre, ahol rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A fiatalember – aki korábban már három alkalommal volt büntetve és jelenleg is több büntetőeljárás van ellene folyamatban vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt – a kihallgatása során tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A férfit a nyomozók kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!