Foci

2011.09.28. 15:50

A martonvásári Mustáng SE nemzetközi tornagyőzelme

FMH - Csenger városában szerepelt a Mustang SE Martonvásár U12-es labdarúgócsapata. Patkós Csaba edző tanítványai tornagyőztesként tértek haza.

Parall Bálint

A környék legnagyobb labdarúgó-eseményére került sor szeptember 24-én  Csenger városában: a helyi önkormányzat, valamint a Petőfi diák- és szabadidősport egyesület a történelmi Szabolcs-Szatmár-Bereg megye összesen 32 gyerekcsapatát látta vendégül, a megyei gyermeklabdarúgó-fesztivál keretein belül.  Amint Szilágyi Sándor főszervező elmondta:
- A tornán szívesen látják a trianoni határ mindkét oldalára szorult Szatmár megye valamennyi etnikumának képviselőit, legyen az magyar, román, roma vagy sváb. Fontos, hogy a térségben élők minél jobban megismerjék egymást, egymás otthonát.
 A viadalon  két korosztály,  egyenként 16 csapata játszott  a magyar-román határ mindkét oldaláról. A 12 évesek tornáját a Patkós Csaba vezette Mustang SE Martonvásár - Petz Csaba, Csiki Anna, Gutyina Attila, Majer Milán, Szeidl Bence, Berencsi Bence,  Szöllősi Dávid, Földesi Dominik, Molnár Levente, Kondor Zoltán, Patkós Kevin, Zoboki Levente, Zoboki Álmos  -nyerte a Nagykárolyi Kinder és az FC Olimpia Szatmárnémeti csapatai előtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!